Col·laborar amb la Fundació MACBA implica donar suport a un projecte de ciutat, construir un patrimoni, comprendre l'art

Les empreses que col·laboren amb la Fundació vinculen la seva marca als valors d’innovació, avantguarda, creativitat, disseny i accedeixen a un entorn de capital relacional a través dels esdeveniments que organitza la Fundació.
A més, gaudeixen de beneficis exclusius per als seus treballadors, equips directius o clients, com visites guiades, entrades gratuïtes, trobades amb el director del museu i la possibilitat de disposar dels espais del MACBA per a l’organització d’esdeveniments corporatius.

Beneficis per a individuals

Col·laborar amb la Fundació MACBA és, a més d'un exercici de mecenatge i generositat, una oportunitat per aprendre, descobrir i gaudir de l'art contemporani i comprendre millor les seves claus. Un marc on relacionar-se amb l'ample cercle de persones compromeses amb la difusió de la cultura, de l'art i, per descomptat, de la col·lecció del museu a través dels seus protagonistes: artistes, comissaris, col·leccionistes.

Els col·laboradors de la Fundació MACBA accedeixen a una sèrie de privilegis entre les que destaquen els cursos d'art, conferències amb col·leccionistes, viatges culturals a fires i biennals, trobades i xerrades amb artistes per millorar els coneixements sobre art contemporani i visites guiades a les exposicions del museu de la mà dels seus comissaris o de la directora.

Beneficis per a empreses

Les empreses que col·laboren amb la Fundació donen suport a la cultura, al museu i a la seva col·lecció amb el convenciment que l'art és una potent eina d'educacio i transformació de la societat. La Fundació MACBA és el nexe ideal per connectar les empreses amb el món de les arts visuals i de l'art contemporani.

Les empreses que col·laboren amb la Fundació
vinculen la seva marca als valors d'innovació, avantguarda, creativitat i disseny.

Col·laborar amb la Fundació MACBA permet a les empreses oferir beneficis exclusius per als seus treballadors, equips directius o clients, com visites guiades, entrades gratuïtes, trobades amb la directora del museu i la possibilitat de disposar dels espais del MACBA per a l'organització d'esdeveniments corporatius.

La Fundació MACBA ofereix diverses modalitats de col·laboració per a empreses.

Col·labora

Si quieres formar parte de la Fundación como individual o empresa, contacta con María Zalbidea: mzalbidea@macba.cat