Formació al professorat

Amb el mecenatge educatiu de

Comparteix

Recolzar l’atenció i la formació permanent al professorat de diferents nivells educatius és una de les finalitats educatives com a Fundació. Cada any, El MACBA du a terme un extens treball perquè aquest col·lectiu adquireixi continguts d’art contemporani i eines per impulsar l’educació artística a les escoles a través de tallers, cursos, grups de treball i visites que promouen la reflexió, participació i diàleg entre la comunitat de docents i els artistes.

Les activitats previstes pel curs 2021- 2022 son:

“Grup de treball sobre la Col·lecció”: aquest grup de treball, integrat per docents, educadors, equip del museu i persones interessades en l’educació, es troba cada quinze dies per reflexionar sobre què és una col·lecció d’art.

“Jugant amb la Col·lecció MACBA”: segona edició del curs virtual d’històries de l’art

“Ara que encara tenim cos…”: espai d’intercanvi, acció i pensament que vol propiciar un temps per pensar en l’educació des del cos.

“Entre l’acció i l’objecte. Laboratori d’artistes”: es planteja com un espai d’experimentació al voltant del projecte POSTDATA.

Altres projectes educatius

Techraval

Techraval és un projecte educatiu digital juntament amb el Casal dels Infants orientat als nens, joves de barri, que busca reforçar les seves capacitats tecnològiques per assegurar la continuïtat del seu curs acadèmic i evitar el fracàs escolar, acostant l’art contemporani al barri.

Els nens i les nenes del barri i els joves del Raval

Programa que permet que infants de 9 a 12 anys del barri del Raval experimentin amb un artista a través d’activitats creatives, en grup i obertes a la imaginació.