26 maig 2022

Conversa sobre Crypto Art i NFTs amb Llucià Homs i Beatriz Ordovás

Ahir va tenir lloc una conversa sobre Crypto Art i NFTs a l’Auditori Meier del MACBA moderada per la presidenta de la Fundació MACBA, Ainhoa Grandes, entre Llucià Homs, analista del mercat de l’art i periodista, i Beatriz Ordovás, directora i especialista internacional del departament d’Art de Postguerra i Contemporani a Christie’s.

Un acte al qual van assistir 45 persones i que va comptar amb la presentació de la directora de la Fundació MACBA, Cristina López.

Per introduir el debat, Llucià Homs va parlar breument del concepte NFT i el seu auge aquests darrers anys des d’una perspectiva econòmica i tecnològica, i, seguidament, Beatriz Ordovás va afegir la perspectiva artística aportant exemples d’obres de criptoartistes i dialogant sobre el component estètic. Al llarg de la conversa entre tots dos ponents, van sorgir diferents línies de debat com els possibles usos dels NFTs als museus, el Metavers i la seva relació amb l’art, les polèmiques que han suscitat els NFTs i el Crypto Art, la seva relació amb les galeries i les cases de subhastes, etc.

Finalment, es va obrir el torn de preguntes que va portar a un diàleg molt dinàmic entre el públic i els ponents.

Comparteix

 

Notícies relacionades

Notícies

25 maig 2023

Clausura del curs 2022-2023 del taller “Els joves del Raval”

Notícies

26 abril 2023

Visita privada a l’exposició de Bouchra Khalili

Notícies

16 abril 2023

Visita privada a la instal·lació de Lolo & Sosaku a l’Hospitalet de Llobregat