25 maig 2023

Clausura del curs 2022-2023 del taller “Els joves del Raval”

El dijous 25 de maig va tenir lloc l’acte de clausura del curs 2022-2023 de l’activitat extraescolar “Els joves del Raval” a l’atri del museu.

El grup d’adolescents va participar en la “Missió Tirolina”, presentant un recull de materials generats durant el curs i activant aquesta “tirolina” en mig del MACBA, element que ha estat el motor central del projecte.

Amb l’activació d’aquest mecanisme, van aconseguir posar el cos en acció, habitant i reivindicant el museu com a espai de joc.

En aquesta primera edició del Joves del Raval ha comptat amb la col·laboració de l’artista Anna Irina Russell i la seva proposta “Fer el pont”.  L’objectiu ha estat incitar als adolescents a buscar estratègies per tal d’estar, mirar i relacionar-se amb el museu i el seu entorn amb el cos i els gestos mitjançant diferents dinàmiques i jocs.

Els joves que han participat en aquest taller han pogut explorar les formes de transitar els espais del MACBA, reflexionant i potenciant una mirada crítica als sistemes de vigilància i de control dels cossos i de la informació.

 

Comparteix

Notícies relacionades

Notícies

30 d'octubre 2023

Tercera Sessió del Cicle de Dones Col·leccionistes amb Susana Steinbruch

Notícies

27 octubre 2023

CIM Tax & Legal i la Fundación MACBA signen un acord de col·laboració

Notícies

27 octubre 2023

Frieze Londres amb MACBA Studio