B. Braun s’incorpora com a Empresa Col·laboradora de la Fundació MACBA

B. Braun s’incorpora com a Empresa Col·laboradora de la Fundació MACBA

Fecha de inicio: 
13 Març 2019

El passat dimecres 13 de març, va tenir lloc al MACBA l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació MACBA i B. Braun.

Van signar l’acord Jesús Donado, conseller delegat de B. Braun, Antonio Jódar, director d’Assumptes Legals i Corporatius de B. Braun i Ainhoa Grandes, presidenta de la Fundació MACBA.

B. Braun és un dels fabricants i proveïdors líders del sector de les solucions sanitàries. Els seus serveis i productes per a ús humà i veterinari incorporen tot el coneixement, habilitats i el profund expertise de la companyia que, des de 1839, dona resposta a les necessitats de pacients i professionals sanitaris. Les seves activitats engloben la investigació, la fabricació, la comercialització i el subministrament de productes i serveis amb un únic objectiu: protegir i millorar la salut de les persones arreu del món.

La Responsabilitat Social Corporativa amb els diferents grups d’interès forma part de la cultura i les pràctiques habituals de l’organització. El conveni de col·laboració amb la Fundació MACBA té com a objectiu ajudar a fomentar i difondre l’art contemporani, contribuint d’aquesta manera al progrés de la societat i el benestar de les persones.